Gulcin Ergul Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gulcin Ergul Fan Club

Gulcin Ergul Fanlarının Bulusma Noktası !

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

pop mu rap mi rock mı emo mu?(test)

3 posters
YazarMesaj
avrilist
- YeNi GuLciNci -
- YeNi GuLciNci -
avrilist

Kadın Mesaj Sayısı : 29
Adım : simge
Yaşın : 12
♥.•°FaVoRiM°•.♥ : pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) Glincz9ud9
♥.•°uYaRı PuaNı°•.♥ :
pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) Right_bar_bleue

♥.•°GuLciNci GuCu°•.♥ :
pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) Right_bar_bleue

pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) Empty
MesajKonu: pop mu rap mi rock mı emo mu?(test)   pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) EmptyPerş. Ekim 02, 2008 9:21 pm

İşde test :

Bir cafede arkadaşlarınızla buluşacaksınız.Ama orda uzun süredir aşık olduğunuz bir çocuk var.Nasıl giyinirsiniz?

A)Süslenirim.Altıma mini etek üstüme pembe ve simli bir askılı bluz giyerim.Saçımı topuz yaparım.Ay işde güzellik yani başka ne olabilir.??

B)Gelirse gelsin tarzıma bakarım ben.Biraz bol bir tshirt.Altıma da bir kot.Saçlarımı siyah tokayla bir kısmını alıcak şekilde yaparım.

C)Hmm..Kısa kollu ve üzerinde Evanescence"in veya Avril Lavigne"in olduğu siyah bir tshirt.Demirden bir kemer ve uçlara doğru kısalan bir kot.Saçlarım biraz dağınık olur.

D)Açık renkler ve siyah rengini tercih ederim noktalı ve askılı bir tshirt giyerim.Altına pembe,mavi veya siyah dar bir kot giyerim.Saçlarımı kabartırım.

Hiç sevmediğin bir çocuk sana çıkma teklifi etti.Ne diyorsun?

A)Sevgilim olmasına hazır değilim,affedersin.

B)Hoop ağır ol ne diyon sen be!

C)İstemem sevgilim var benim.

D)Olmaz,tipim değilsin.

Ablan 1 saatir bilgisayarın başından kalkmıyor.Sen geçmek istiyorsun.Ne dersin?

A)Ablacığım biraz ben oynayabilirmiyim?

B)2 saatir bilgisayarın başındasın.Kalksana yaa!

C)Kalk artık canım sıkıldı.

D)Kalkıyorsun HADİ!

Bir partidesin radyoyu açtın.Hangi şarkıyı tercih edersin?

A)Grup hepsi-Aşk sakızı

B)Sagopa Kajmer feat Kolera-Soğuk küvet

C)Avril Lavigne-Hot

D)Simple Plan-Welcome the my life

A Lar çoğunluktaysa POP
Senin tarzın POP,güzel bir tarz.Buarada sen çok kibarsın ve çok süslüsün.Neşeli olman havana hava katıyor!

B Ler çoğunluktaysa RAP
Senin tarzın RAP,iyi bir tarz.Sen biraz sinirli ama arkadaş canlısısın.Kendine güvenmen havana hava katıyor!

C Ler çoğunluktaysa ROCK
Senin tarzın ROCK,güzel bir tarz.Sen biraz asisin ama alıştıkça sevilirsin.Şarkı vs zevklerinin iyi olması havana hava katıyor!

D Ler çoğunluktaysa EMO
Sen emosun güzel bir tarz.Yanlızlığı seversin ve biraz durgunsun.Ama eğlenceyi seviyor olman havana hava katıyor

ALINTIDIR
http://www.gruphepsifanclub.4forum.biz
KubrocK =)
- BoLuM MoDu -
- BoLuM MoDu -
KubrocK =)

Kadın Mesaj Sayısı : 406
Adım : Kubra
♥.•°uYaRı PuaNı°•.♥ :

♥.•°GuLciNci GuCu°•.♥ :
pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) Left_bar_bleue50 / 10050 / 100pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: pop mu rap mi rock mı emo mu?(test)   pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) EmptyCuma Ekim 03, 2008 11:48 am

Sağol
smsTewaRt*
- AdMiN -
- AdMiN -
smsTewaRt*

Kadın Mesaj Sayısı : 416
Adım : SavriL
♥.•°uYaRı PuaNı°•.♥ :

♥.•°GuLciNci GuCu°•.♥ :
pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) Right_bar_bleue

MesajKonu: Geri: pop mu rap mi rock mı emo mu?(test)   pop mu rap mi rock mı emo mu?(test) EmptyCuma Ekim 03, 2008 11:53 am

SğoL ROcK
https://gulcinergulfan.forum-canada.com

pop mu rap mi rock mı emo mu?(test)
1 sayfadaki 1 sayfası