RoseChin* - Co AdMiN -
Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Adım : HeLin Yaşın : 15 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°uYaRı PuaNı°•.♥ : ♥.•°GuLciNci GuCu°•.♥ : Reputation : 0 Points : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: GüLçin*mee ŞiiR yazaLımm (: Paz Ekim 05, 2008 4:51 pm | |
| evett burdaa güLçinimee şiir yazaLımm | |
|
KubrocK =) - BoLuM MoDu -
Mesaj Sayısı : 406 Yaş : 28 Adım : Kubra Yaşın : 12 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°uYaRı PuaNı°•.♥ : ♥.•°GuLciNci GuCu°•.♥ : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: GüLçin*mee ŞiiR yazaLımm (: Paz Ekim 05, 2008 6:11 pm | |
| BELKİ ...
BéLki SadéCe SeN vé béNim içiN , BéLki aLev aLev yaNan , vé sönMek biLmeyen AskiMiz iciN , BéLki dünYadaKi tüM KaLpLéri ısıTacaK , ßir yıLdız kaYar köR karanLikta..
Kußra <3 GuLcin
-________________________________________________________________________________-
BUNLARIDA GÜLÇİN'M İCİN YAZDIM..
HayaT SadéCe Sén DemeK GuLcin^^mMm --
SadeCe SensiZ GeçeN GünLerime ÜzüLüyoRum.. --
SeN BeniM İciN KristaL Bir GüL'sün MeleGim..
-________________________________________________________________________________-
Zaman Herşeye İlaç derler ya , Bana Olmadı. Sen Yoksun. Yüreğim Hala Dün ki Gibi Seni Seviyor Ve Özlüyor. Nerdesin Prenses.Yokluğun Bile Bana Haram Ya. SENİ SEVİYORUM SARI PRENSESİM..
*Şiir dedin ama ben böyle yazdım *Arkadaşlar lütfen yorum yazın çok uğraştım. *Herşeyi kendim yazdım. Hiçbir yerden [ç]alıntı yapmadım.Yemin Ederim Ki..! *YorumLarınızı esirgemeyin. | |
|
smsTewaRt* - AdMiN -
Mesaj Sayısı : 416 Adım : SavriL Yaşın : 12 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°uYaRı PuaNı°•.♥ : ♥.•°GuLciNci GuCu°•.♥ : Reputation : 0 Points : 10006 Kayıt tarihi : 02/10/08
| |
RoseChin* - Co AdMiN -
Mesaj Sayısı : 150 Yaş : 31 Adım : HeLin Yaşın : 15 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°uYaRı PuaNı°•.♥ : ♥.•°GuLciNci GuCu°•.♥ : Reputation : 0 Points : 1 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: GüLçin*mee ŞiiR yazaLımm (: Paz Ekim 05, 2008 9:04 pm | |
| benimde buu ; qüLçinimm ben bu hayaTa senin için qeLmisim.. sen dünyayaa beni mutLu etmeK için geLmişsin.. şimDi anLıyorum... sen benimm teK yaşama sewincimm sebebimm sadecee şuNu biLiyorumm; senLe başLarr senLe biteRimm ben senDen ibaRetimm qüLcinim** (L)_________________________________________________________________________ arKadaşLarr Ltfnn çaLmayınn sözümü..nsL oLmus??? | |
|
Mesaj Sayısı : 406 Yaş : 28 Adım : Kubra Yaşın : 12 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°uYaRı PuaNı°•.♥ : ♥.•°GuLciNci GuCu°•.♥ : Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: GüLçin*mee ŞiiR yazaLımm (: Ptsi Ekim 06, 2008 11:22 am | |
| - Admin demiş ki:
- Ayy SuPer yazmıSSın bayıLdım
Sağol askom.. HeLincim süpeR.. | |
|
smsTewaRt* - AdMiN -
Mesaj Sayısı : 416 Adım : SavriL Yaşın : 12 ♥.•°FaVoRiM°•.♥ : ♥.•°uYaRı PuaNı°•.♥ : ♥.•°GuLciNci GuCu°•.♥ : Reputation : 0 Points : 10006 Kayıt tarihi : 02/10/08
| Konu: Geri: GüLçin*mee ŞiiR yazaLımm (: Ptsi Ekim 06, 2008 11:39 am | |
| | |
|
| Konu: Geri: GüLçin*mee ŞiiR yazaLımm (: Ptsi Ekim 06, 2008 1:48 pm | |
| | |
|
RoseChin* - Co AdMiN -
| Konu: Geri: GüLçin*mee ŞiiR yazaLımm (: Ptsi Ekim 06, 2008 5:03 pm | |
| eveT semoss dierr üyeLerdee | |
|